Grindvloeren

IMG_0202    IMG_0217    IMG_0210    IMG_0209    IMG_0208    IMG_0214  IMG_0207    IMG_0212    IMG_0203    IMG_0216    IMG_0215    IMG_0213

Grindvloeren, ook wel siergrind genoemd, zijn door zijn naadloze, stofvrije en multifunctionele karakter een type vloer dat uitermate geschikt voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Een grindvloer is makkelijk in onderhoud, en kan op iedere vormvaste ondervloer gelegd worden. Geen onnodig hak en breekwerk, geen wekenlang oponthoud.

De eisen die we stellen aan grindvloeren zijn niet meer dezelfde als vroeger. Degelijkheid en onderhoudsvriendelijk zijn nog steeds belangrijk, maar we willen meer… Speelse details en accenten staan hoog op ons verlanglijstje. Bij AC Grinddesign bepaalt u uw eigen trend. Kleur, patroon, logo of huisstijl? Alles wordt op uw wensen afgestemd.

 

De belangrijkste eigenschappen van een grindvloer zijn:

  • OnderhoudsarmIMG_0218
  • Uitstekend geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer slijtvast
  • Naadloos
  • Brandveilig
  • 1001 kleuren leverbaar

 

Sealen grindvloer

Het sealen van de grindvloer is het opvullen van de poriën tussen de grindkorrels. Dit geschiedt door gebruik van een hoogwaardige acrylaat pasta. Hierdoor ontstaat een vloeistof dichte grindvloer welke verontreiniging en vloeistoffen tegen houdt. De grindvloer is makkelijk schoon te houden en de levensduur van de grindvloer wordt hierdoor bevorderd.

 

Kwaliteit grindvloer

AC Grinddesign is bekend om service en eerlijkheid. Er wordt altijd gewerkt met een epoxy-bindmiddel percentage van 8%. Uit eigen ervaring weten wij, dat dit nodig is om optimale kwaliteit en levensduur van uw grindvloer te garanderen. Let op! Aan de buitenkant is dit niet zichtbaar. Er wordt door andere bedrijven ook met minder percentage epoxy-bindmiddel gewerkt. Goedkoop is duurkoop!

 

Prijzen grindvloer

De prijs van een grindvloer is afhankelijk van diverse elementen zoals het aantal m2, de ondergrond, voor, – en nabehandelingen van de grindvloer. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.