Marmergrindvloeren

IMG_0175 IMG_0180 IMG_0185 IMG_0196 IMG_0189 IMG_0197

 

Marmergrindvloeren zijn vergelijkbaar met een grindvloer, het grind wordt enkel vervangen door marmerkorrels. De marmerkorrels hebben vooraf een behandeling ondergaan, waardoor de porositeit van het marmer wordt opgeheven en het bindmiddelgehalte volledig gebruikt wordt ter verlijming van het systeem.

Marmergrind vloeren zijn, net als grindvloeren, door het naadloze, stofvrije en multifunctionele karakter het type vloer dat uitermate geschikt is voor zowel particulier als bedrijfsmatig gebruik. Een marmerstone vloer is makkelijk in onderhoud, en kan op iedere vormvaste ondervloer gelegd worden. Geen onnodig hak en breekwerk, geen wekenlang oponthoud.

 

De belangrijkste eigenschappen van marmergrindvloeren zijn:

  • Onderhoudsarm
  • Uitstekend geschikt voor vloerverwarming
  • Zeer slijtvast
  • Naadloos
  • Brandveilig

 

Sealen marmergrind

Het sealen van de marmergrindvloer is het opvullen van de poriën tussen de marmerkorrels. Dit geschiedt door gebruik van een hoogwaardige acrylaatlaag. Hierdoor ontstaat een vloeistof dichte marmergrind vloer welke verontreiniging en vloeistoffen tegen houdt. De marmergrindvloer is makkelijk schoon te houden en de levensduur van de vloer wordt hierdoor bevorderd.

 

Kwaliteit marmergrind

AC Grinddesign vloeren is bekend om service en eerlijkheid. Er wordt altijd gewerkt met een epoxy-bindmiddel percentage van 8%. Uit eigen ervaring weten wij, dat dit nodig is om optimale kwaliteit en levensduur van uw marmergrindvloer te garanderen. Let op! Aan de buitenkant is dit niet zichtbaar. Er wordt door andere bedrijven ook met minder percentage epoxy-bindmiddel gewerkt. Goedkoop is duurkoop!

 

Prijzen marmergrindvloeren

De prijs van een marmergrindvloer is afhankelijk van diverse elementen zoals het aantal m2, de ondergrond, voor, – en nabehandelingen van de marmergrind. Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte.